2015-02-04 13:54:00• hírek • Kocsis Zoltán

Kiskorú bűnözőket fogtak el Bikszádon és Szatmárnémetiben

Hétről hétre szembesülünk a jelenséggel, mégsem lehet megszokni és mindig kisebb megdöbbenést vált ki az emberből a hír, hogy a rendőrség ismét kiskorú elkövetőket, gyerekbűnözőket fogott el. Ezúttal két kiskorú egy idős bácsit, másik kettő pedig egy lakást rabolt ki.

A frissebb eset mindenképpen a bikszádi, ahol kedd délután két kiskorú egy 85 éves, Turcfürdőről származó bácsit rabolt ki. A település központjában 50 lejt ragadtak el a kezéből, majd további 50 eurót és egy mobiltelefont vettek el tőle.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy órán belül elfogták a 13 és 17 éves roma fiatalt és az ellopott javakat is vissza tudták szolgáltatni az idős férfinek.

A másik eset még januárban történt Szatmárnémetiben, amikor ismeretlenek kirámoltak el lakást, mintegy 20.000 értékű javakat zsákmányolva. Amit aztán eladtak egy szatmárudvari férfinak.

Kedden a rendőrségnek végre sikerült azonosítania a három elkövetőt, akik egyaránt Szatmárudvariból származnak: egy 22 éves fiatalembert valamint két 16 éves kamaszt. Az ellopott javak 95%-át sikerült visszaszolgáltatnia a tulajdonosának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: